De stralingshoek is bepalend voor de verdeling van het licht. Een brede stralingshoek produceert zachter licht en verdeelt het beter over verschillende gebieden in een ruimte.

Een smalle stralingshoek produceert geconcentreerd licht dat goed is voor accentverlichting. Het maakt het licht intenser en geconcentreerder.

Onze LED-dimlichten zijn verkrijgbaar in een reeks van stralingshoeken: van 15° (smal) tot 120° (breed). Voor laag bay-toepassingen raden wij een brede bundelverdeling aan om de montagehoogten aan het plafond te compenseren.

 

Weet u het niet zeker? We kunnen alle risico’s van de aankoop van LED’s nemen door een gratis fotometrisch rapport te maken met een van onze armaturen om de juiste lichtverdeling te vinden.

7. 7. Bent u op zoek naar lichtbedieningselementen zoals bewegingssensoren?
Bewegingssensoren
Oogstmachines bij daglicht
Smart Controls

Bewegingssensoren en andere bedieningselementen kunnen de verlichtingskosten drastisch verlagen door de verlichting uit te schakelen of te dimmen wanneer mensen het gebied verlaten.

PIR- en microgolfbewegingssensoren kunnen worden toegevoegd om de verlichting aan te zetten wanneer er beweging wordt gedetecteerd en uit/gedimd wanneer er geen activiteit wordt gedetecteerd.

Dimbare Low Bay Lights hebben een 0-10V dimbare driver nodig. In tegenstelling tot traditionele verlichting is het dimmen van LED-armaturen relatief eenvoudig en heeft het geen invloed op de levensduur van het baailichaam.

En als u probeert om extra geld te besparen, dan bespaart niets meer geld dan een lamp die uit of 10% verlicht is.

8. 8. Heeft u speciale behoeften zoals hoge temperatuur of gevaarlijke locaties?
Gevaarlijke locaties
Voedselkwaliteit NSF

Gevaarlijke locatie: Heeft u een vluchtige explosieve of stoffige omgeving? We hebben C1D1 en C1D2 UL844 nominale explosieveilige lage baaien.

Food Grade NSF: We hebben NSF gecertificeerde LED Low Bays voor voedselverwerking en drankfaciliteiten.

9. 9. Probeert u de energie- en onderhoudskosten te verlagen?

led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led

Energiebesparing
Een van de belangrijkste voordelen van LED technologie is dat het de veiligheid verbetert en tegelijkertijd de kosten verla